avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate danielgeorge1

Activitate danielgeorge1

Bună ziua!

Sunt o persoana fizica ce administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier (la parter, etajul 3 o scara si la etajul 4 pe alta scara). Pana la 5 camere (garsoniere) nu sunt nevoit sa imi deschid firma, imi platesc darile la anaf, taxe, impozite etc. Ideea este ca de la o cazare cu niste tineri galagiosi mi-am pus in cap un vecin care e perete in perete cu cea de la etajul 3 si el nu e de acord cu activitatea mea si e deranjat si frustrat, ma ameninta cu politia etc.
Pana la urma daca locuiam eu acolo si aveam copil mic tot era o galagie...este exagerat si are ceva cu regimul hotelier, ca daca inchiriez normal, nu are nici o treaba... Ce as putea face sa deschid firma si sa fie totul in regula si sa taca din gura? Am vazut ca trebuie aprobare de la ascoitatie (nu e o problema, semnaturi vecini orizontal si vertical, as putea gasi o portita sa fac sediu pe cea de la parter dar pe restul cum le includ? Ca punct de lucru? Ca am inteles ca si la punct de lucru trebuie semnaturi. Va rog frumos sa imi spuneti ce as putea face. Multumesc frumos anticipat pentru toate raspunsurile si implicarea voastra!
Buna ziua! Sunt persoana fizica si am 2 garsoniere si as dori sa le dau in regim hotelier. Am vazut la ANAF ca se poate acest lucru, cu scop turistic.
Îmi trebuie aprobarea vecinilor pentru a putea desfasura aceasta activitate? Ce lege pot consulta ca sa stiu ca fac totul 100% legal? Multumesc frumos!
Va multumesc frumos!
Dacă am un job ca receptionier si sunt in somaj tehnic iar eu doresc sa cumpar un imobil sa fac regim hotelier (ca persoan fizica) cu declararea veniturilor aferente la stat, mai pot beneficia de somajul tehnic de la locul de munca?
multumesc, domnule btstan. firma va functiona ca o casa funerara online iar prestarea efectiva de servicii prin parteneri locali, societati de pompe funebre. Mai este necesara si includerea unui cod caen pentru pompe funebre? daca da, va trebui sa am si necesarele pentru o firma funerara (sediu, masini funerare, magazin etc.)
si in baza carui cod caen as functiona sau unde pot sa aflu 100% sigur ca este posibila aceasta optiune? multumesc foarte mult pentru informatie!
si in baza carui cod caen as functiona sau unde pot sa aflu 100% sigur ca este posibila aceasta optiune? multumesc foarte mult pentru informatie!
pentru ca majoritatea au magazine fizice si nu au vizibilitate in online iar printr-un apel elimina deplasare, documentare despre proceduri, selectie partener. Un fel de Booking/ Food Panda doar ca pe funerare.
se poate deschide o firma de intermediere/consultanta in domeniul pompelor funebre? Firma ar presta servicii de intermediere, ar incasa suma de la client iar apoi va plati partenerul care efectiv presteaza serviciile in locul firmei. Daca este posibil acest lucru, in baza carui cod caen se poate? Multumesc frumos!