avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă am un job ca receptionier si sunt in somaj ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă am un job ca receptionier si sunt in somaj tehnic iar eu ...

Dacă am un job ca receptionier si sunt in somaj tehnic iar eu doresc sa cumpar un imobil sa fac regim hotelier (ca persoan fizica) cu declararea veniturilor aferente la stat, mai pot beneficia de somajul tehnic de la locul de munca?
Cel mai recent răspuns: danielgeorge1 , utilizator 11:58, 11 Ianuarie 2021
Da, veti beneficia de somajul tehnic de la locul de munca.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? AWA88 AWA88 Buna ziua tuturor! Am o mare nelamurire...Am lucrat la o sala de fitness 11 luni, dupa care mi'am dat demisia si am stat o luna acasa cautand alt job. Am ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat un imobil prin credit pe srl (micro). Mytro Mytro Buna ziua, Am achizitionat un imobil prin credit pe SRL (micro) si i-am schimbat cu acordul asociatiei de proprietari destinatia ca punct de lucru (la fel ... (vezi toată discuția)