avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate alintheter

Activitate alintheter

Ar fi pe undeva un fundament legal pentru asta? ca eu unul nu am gasit. Nu am studii oficiale pe domeniu, doar cunostinte acumulate. Si ma gandesc ca daca folosesc cuvantul "poate" m-ar scoate de asumare, spre exemplu sa zic "cancerul poate fi vindecat prin infometare datorita autofagiei" lucru care este adevarat, insa nu as putea spune asta cu certitudine fiind cazuri foarte rare.

Daca nu sunt Medic, pot publica videoclipuri in care dau sfaturi medicale precum anumite alimente pe care sa le ia oamenii ca sa amelioreze/vindece anumite afectiuni?
Si pot sa fac marketing afiliat pe aceste videoclipuri sa vand produse indirect?
Mentionez cu nu vreau sa impersonez sau sa pretind ca sunt medic. Dar o afirmatie de genul: "Daca ai cancer, nu manca nimic cateva zile si te vei vindeca" este ilegala? (este doar un exemplu mai extrem, nu il si sustin)

Multumesc!
Din cate stiu eu nu, trebuie prin aceasi metoda, parca asa citisem undeva in legislatie.
Iubita mea imi tot precizeaza ca vrea sa se sinucida.
Ea are 17 ani jumatate, iar eu am 21.
Am incercat sa o ajut sa treaca peste gandurile negre, si i am zis ca mai bine as pleca din viata ei ca oricum nu ne intelegem si relatia e destul de toxica desi ma comport frumos cu ea (pur si simplu e un conflict de idei si personalitate), insa m a amenintat ca se va sinucide daca ma despart de ea. Ma gandesc sa ii anunt parintii, insa intrebarea mea e urmatoarea:
Dat fiind faptul ca noi doi am facut si sex, si sexting si alte lucruri de genu, daca ea cu rea intentie scrie intr un bilet de adio cum ca am facut lucruri rele fata de ea si ca eu sunt cauza gestului de sinucidere, se vor lua masuri legale impotriva mea?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Nu am mai mentionat ca ea avea probleme psihologice avand atecedente de suicid si el a profitat de asta... Insa lasand toate acestea deoparte, dovezile pentru faptul ca el este un pedofil psihopat se afla in conversatiile lui de pe facebook. Daca stiu acest lucru despre o persoana pur si simplu nu exista nici o metoda prin care acea persoana sa fie verificata?

Dapix a scris:

Nu puteți face nimic. Nu sunteți parte vătămată, și nici martor ocular.

Buna ziua,

Iubita mea de 17 ani mi-a dezvaluit mai multe informatii legate de fosta ei relatie in care a fost santajata de la varsta de 15 ani sa ofere nuduri, sa se taie cu lama si sa isi scrie cu lama pe ea diverse nume. De asemenea a fost santajata sa intretina relatii sexuale cu acesta ea fiind atunci la primul ei act sexual (virgina) si el fiind nascut in 98 (adica 20+) . Ca idee si eu am 21 de ani dar nu pot sta asa cu mana in san auzind acestea. Ea s-a despartit de el fiindca a vazut ca nu era singura fata in situatia ei. Credeti ca ar trebui sa fac ceva in privinta aceasta? Si daca da, cum as putea sa denunt anonim aceasta persoana stiindu i doar contul de facebook(unde are diverse materiale porno cu minori in conversatii)?