avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Iubita mea e sinucigasa (2 tentative anterioare)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Iubita mea e sinucigasa (2 tentative anterioare)

Iubita mea imi tot precizeaza ca vrea sa se sinucida.
Ea are 17 ani jumatate, iar eu am 21.
Am incercat sa o ajut sa treaca peste gandurile negre, si i am zis ca mai bine as pleca din viata ei ca oricum nu ne intelegem si relatia e destul de toxica desi ma comport frumos cu ea (pur si simplu e un conflict de idei si personalitate), insa m a amenintat ca se va sinucide daca ma despart de ea. Ma gandesc sa ii anunt parintii, insa intrebarea mea e urmatoarea:
Dat fiind faptul ca noi doi am facut si sex, si sexting si alte lucruri de genu, daca ea cu rea intentie scrie intr un bilet de adio cum ca am facut lucruri rele fata de ea si ca eu sunt cauza gestului de sinucidere, se vor lua masuri legale impotriva mea?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:14, 2 Martie 2021
sa ii spuneti maica-sii si sa incheiati relatia, daca asa vreti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu minori Andr3yionutz1 Andr3yionutz1 Buna! Sunt Andrei si am 21 de ani. Am o prietena-daca se poate numi asa pt ca ne-am vazut de vreo 6-7 ori, distanta dintre noi fiind cam mare- care are 16 ani. ... (vezi toată discuția)
Fostul iubit imi scrie de o luna si nu pot scapa de el. S_Al S_Al Dupa o relatie tumultoasa de aproape trei ani am hotarat sa pun punct acesteia, insa fostul iubit nu poate accepta asta si de mai bine de o luna imi scrie ... (vezi toată discuția)
Instigare la sinucidere si santaj alexandru_vl alexandru_vl Buna seara! Am o mare problema, pe care nu as vrea sa o las balta! Fratele meu s-a sinucis acum doua luni din cauza nenorocitei pe care o iubea! Asta o spun ... (vezi toată discuția)