Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi!
Din păcate varianta este DIVORȚUL,nu se mai poate face nimic ,adică nu mai pot să fac nimic din ceea ce ține de mine.
Dacă îmi iau copiii și plec din casa care este bun comun să evit certurile și jignirile și în acest timp să bag divorțul, suport consecințe?
Mi s-a spus că nu pot pleca de capul meu așa pentru că sunt și copiii lui.
Aș vrea să plec și să îi las spațiu să plutească in fericirea lui.
Mulțumesc anticipat!
Bună ziua, mă poate ajuta cineva vă rog cu niste sfaturi!
Sunt căsătorită de 6 ani și încerc să îmi salvez familia dar nu mai am nici-o opțiune!
Cred că sunt într-o relație toxică,soțul are probleme cu băutura,nu vrea sub nici-o forma să se trateze. Avem 2 copiii împreună(6ani băiatul și 4ani fata), țipă într-una la copiii,se joacă iresponsabil cu ei,nu este mulțumit niciodată de ceea ce fac copiii,nu îi place comportamentul lor indiferent de situație,de fiecare dată dă vina pe mine că nu știu să îi educ,apoi mă înjură și mă face să mă simt ultimul om... El o lună este plecat și luna când este acasă se comportă așa cum v-am zis mai sus. Acum este plecat și nu îi mai răspund la telefon pt că sunt supărată pe el ,dar el insistă cu telefoanele cred că îmi dă peste 30 de apeluri/zi ,mi-a scris in mesaje să îi pregătesc actele când vine acasă (cred că cele de divorț),eu una nu aș vrea divorțul sincer îmi este frică pentru că odată mi-a zis "decât să știe că ne are cineva mai bine ne omoară"...HELP!!!
Nu știu ce să fac in această situație...
Vă rog îndrumați-ma!
Casa unde locuim este bun comun.
Mulțumesc anticipat.
Bună ziua! Aș vrea să ajut o familie(mama+tata+1copil de 3 ani) prin faptul ca îi las să stea în apartamentul meu la care sunt proprietară. Nu le iau bani pt chirie dar își plătesc contribuțiile, ce trebuie să fac să fie legal. Nu vreau ca într-o zi să mă trezesc că vre-un vecin mă reclamă că am chiriași și trebuie să plătesc la ANAF vre-o sumă de cine știe cât?
Mulțumesc anticipat.
Bună ziua! Aș vrea să știu dacă pot intra în șomaj după terminarea (CCC) dacă la firma unde lucram nu mai este același patron? Angajatorul meu ar fi închiriat la altcineva. Copilul meu face 2 ani în februarie,vă rog îndrumați-mă! Mulțumesc anticipat!