avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Aș vrea să ajut o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Aș vrea să ajut o familie(mama+tata+1copil de 3 ...

Bună ziua! Aș vrea să ajut o familie(mama+tata+1copil de 3 ani) prin faptul ca îi las să stea în apartamentul meu la care sunt proprietară. Nu le iau bani pt chirie dar își plătesc contribuțiile, ce trebuie să fac să fie legal. Nu vreau ca într-o zi să mă trezesc că vre-un vecin mă reclamă că am chiriași și trebuie să plătesc la ANAF vre-o sumă de cine știe cât?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:50, 13 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, incheiati un contract de comodat cu acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu bună ziua, am un apartament disponibil (pe ... Pietra Pietra INCHIRIERE SPATIU Bună ziua, Am un apartament disponibil (pe care nu vreau să-l vând momentan) și aș vrea să-l ofer in chirie unei familii nevoiașe ... (vezi toată discuția)
Viza flotant krista56 krista56 Buna ziua, am cumparat un apartament in care se vor muta fosta nora cu mama ei si cu un bebelus de 4 luni (nepotelul meu). Nu vreau sa le bag in spatiu, vreu ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere mobil semnat de altcineva în locul proprietarului. poate fi evacuat chiriașul din acest motiv? Danut92 Danut92 Buna ziua, ma numesc Dan, dintr-o greseala mama mea a semnat contractul de chirie pe data de 21.10.2017 ( neavand nici un drept de semnatura ), ea nevazand sa ... (vezi toată discuția)