avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Aș vrea să știu dacă pot intra în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Aș vrea să știu dacă pot intra în șomaj după ...

Bună ziua! Aș vrea să știu dacă pot intra în șomaj după terminarea (CCC) dacă la firma unde lucram nu mai este același patron? Angajatorul meu ar fi închiriat la altcineva. Copilul meu face 2 ani în februarie,vă rog îndrumați-mă! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 5 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti intra in somaj numai daca indepliniti conditiile mentionate de lege.

Detalii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc MihaIonescu11 MihaIonescu11 Buna ziua, Urmeaza sa nasc in august anul acesta, insa nu voi mai fi salariata incepand cu luna februarie (pana in luna februarie am lucrat de mai bine de 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil maria.93 maria.93 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Lucrez de 2 ani in cadrul unei firme(magazin in incinta unui mall) si mi-aș dori să rămân însărcinată însă se aude ... (vezi toată discuția)
Concediere gravida cu art 65 cm mihavisa mihavisa cum trebuie sa procedeze o salariata gravida care este concediata cu art 65 din CM pentru a-si pastra drepturile de asigurari de sanatate si sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)