avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Activitate Albilaura

Activitate Albilaura

Răspuns la discuția 4 ore
Salariu
Buna ziua! Daca m am intors la munca din ccc mai devreme de data la care copilul implineste varsta de doi ani si persoana care imi tinea locul nu poate fi data afara de aceea sunt nevoita sa lucrez doar 4 h/zi, ce salariu ar trb sa primesc eu? Stiam ca cm nu se schimba dupa ce te intorci de aceea nu inteleg cu cat ar trb sa fiu eu platita.
Bun și eu ce fac acuma? Mie ca răspuns la cererea de reintoarcere la munca îmi scrie ca datorita faptului ca reintoarcerea la munca era programata când copilul împlinea vârsta de doi ani și noul salariat are contract pe 2 ani va trb sa muncim ambele câte 4 h sau 8 h/zi o data la 2 zile. Nu mai înțeleg! :(
Întoarce la munca din ccc.
Bună ziua! Dacă mi s a aprobat cererea de reintoarcere la munca înainte sa facă copilul 2 ani mai exact cu 6 luni înainte și persoana care mi a ținut locul avea contract pe perioada determinata de 2 ani, este corect ca eu sa fiu trecuta la 4 ore și ea la fel? Nu exista decât un sg post la locul de munca și de asta rămâne și ea la 4 ore pana se face data la care ar fi trebuit eu sa revin.
Bună ziua! Am primit între timp răspuns la cererea de reintoarcere la munca și a fost acceptata, doar ca salariata care îmi tine locul are contract determinat pana la data când eu trebuia sa ma întorc la munca de aceea va trb sa rămână și ea pe același post și vom face câte 4 h sau 8 h o data la 2 zile pana când i se termina ei contractul. E corect asa?
Amenda pentru cine se da? Persoana în ccc nu beneficiază de indemnizatie ptr creșterea copilului.
Munca în timpul concediului de creșterea copilului. Buna ziua! Dacă ești chemata la munca sa ții locul unui angajat timp de o luna, cât timp are și el concediu de odihna, după care tu ramai în ccc, angajatorul nu ar trb sa plătească la stat ptr luna respectiva? Adică el a procedat corect ca eu am venit am muncit mi am luat salariu și gata?
Acuzații pe nedrept!
Bună ziua. Situația pe scurt este cam asa. Eu vreau sa ma întorc la munca, colega care îmi tine locul nu vrea sa plece, a făcut în asa fel încât sa i bage tot felul de minciuni șefului încât el ii spune ei ca nu vrea sa ma mai primească. Eu i as fi trimis ei un msg în care i l am jicnit pe el, ea i l a arătat însă mă mai acuza ca am făcut și scandal la locul de munca lucru care nu este adevărat. Menționez ca eu sunt în ccc acum și el nu ma mai primește la munca din motivele astea. Ca l am jicnit, ca sunt o pers recalcitranta și ca am făcut scandal la locul de munca. Ce pot face eu când lucrurile astea nu sunt adevărate. Doar ca într-adevăr as fi spus ceva prin msg la adresa lui dar persoanei care îmi tine locul, nu lui personal.
Am înțeles! O sa merg mâine. Va mulțumesc pentru răspuns.
Am trimis cerere însă nu am primit răspuns. M a sunat.
Bun și eu cum procedez mai departe? Ca el mi a spus clar telefonic ca nu am dreptul sa ma întorc acum. Sa îl dau în judecata sa fac ce vreau. Astea sunt CV lui.