avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Munca în timpul concediului de creșterea copilului. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Munca în timpul concediului de creșterea copilului. Buna ziua! ...

Munca în timpul concediului de creșterea copilului. Buna ziua! Dacă ești chemata la munca sa ții locul unui angajat timp de o luna, cât timp are și el concediu de odihna, după care tu ramai în ccc, angajatorul nu ar trb sa plătească la stat ptr luna respectiva? Adică el a procedat corect ca eu am venit am muncit mi am luat salariu și gata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 25 Ianuarie 2021
Atentie : primirea la munca a unuia sau a mai multor salariati in perioada in care acesta/acestia are/au contractul individual de munca suspendat, se sanctionraza cu amenda de 20.000 lei pentru fiecare persoana astfel identificata, fara a depasi valoarea cumulata de 200.000 lei.
Amenda pentru cine se da? Persoana în ccc nu beneficiază de indemnizatie ptr creșterea copilului.
Pentru angajator ... pe durata CCC, indifetent daca primiti sau nu indemnizatie, c.i.m. este suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat la serviciu din concediul pt cresterea copilului vali valentina vali valentina Buna ziua,am fost solicitat de catre seful meu la serviciu, pt o zi eu fiind in concediul pt cresterea copilului in urma serviciilor mele prestate in acea zi ... (vezi toată discuția)
Șomaj Celfar Celfar Bună ziua, dacă în perioada 16-31 martie am fost în șomaj tehnic,, în mai angajatorul o sa depună din nou documentele ptr a prelungi șomajul tehnic ... (vezi toată discuția)
Munca la negru Adrian Firut Adrian Firut Daca muncesc 2 zile pe saptamana la o persoana fizica si ma plateste cu 800 de lei pe luna este considerata munca la negru? Daca da ,ce risc am eu si ce ... (vezi toată discuția)