avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acuzații pe nedrept! Bună ziua. Situația pe scurt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acuzații pe nedrept! Bună ziua. Situația pe scurt este cam ...

Acuzații pe nedrept!
Bună ziua. Situația pe scurt este cam asa. Eu vreau sa ma întorc la munca, colega care îmi tine locul nu vrea sa plece, a făcut în asa fel încât sa i bage tot felul de minciuni șefului încât el ii spune ei ca nu vrea sa ma mai primească. Eu i as fi trimis ei un msg în care i l am jicnit pe el, ea i l a arătat însă mă mai acuza ca am făcut și scandal la locul de munca lucru care nu este adevărat. Menționez ca eu sunt în ccc acum și el nu ma mai primește la munca din motivele astea. Ca l am jicnit, ca sunt o pers recalcitranta și ca am făcut scandal la locul de munca. Ce pot face eu când lucrurile astea nu sunt adevărate. Doar ca într-adevăr as fi spus ceva prin msg la adresa lui dar persoanei care îmi tine locul, nu lui personal.

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept de furt de la locul de munca inecflorin inecflorin Buna ziua ! Muncesc ca si vanzator la un magazin cu diverse articole pentru copii de aproximativ 2 luni. Pana acum nu am avut probleme extrem de mari (inafara ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca din cic inainte de 2 ani in alt departament marianastamate marianastamate Buna ziua. In luna august 2011 fetita mea face 2 ani si ar trebui sa ma intorc la lucru. Anul acesta la inceputul lunii noiembrie am fost si am vorbit cu sefa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil loredanarusu1991 loredanarusu1991 Buna ziua. Pe 9 decembrie ar trebui sa ma intorc la munca dupa 1 an si 11 luni de CCC, dar nu o sa pot deoarece nu am cu cine sa las copilul! Pot beneficia de ... (vezi toată discuția)