Deci sa caut in baza de date la notar daca mama a legalizat un testament ,cu semnatura personala prin care se angajeaza ,de buna voie sa ii doneze ei casa?expresia limba de moarte inseamna ca numai asa cum stabileste trebuie sa se facă.
Si pe motive religioase daca nu exista in testament sau lasat inscris cu limba de moarte si semnatura care sa arate ca donatoarea a stabilit de buna voie acest lucru,ca sa cedeze fiicei mai mici casa,e valabil contractul de donatie cu uzufruct?
Are si sora mea act de donatie cu uzufruct dar pe el nu apare nici semnatura martorilor prezenti la incheierea actului,nici amprenta mamei ,aceasta fiind cazuta la pat din cauza cancerului si neputandu-si misca prin propriike forte,mainile,doar ajutata.e valabil acest contract de donatie cu uzufruct in cazul in care sora mea vrea sa vanda casa si sa ia ea toti banii??
Buna seara.Am.si eu nevoie de o lamurire.Poate exista un act de donatie cu uzufruct care sa fie ca act dat in cunostinta si in baza de date trecuta donatara ca propietar cu vanzare cumparare a unui imobil?este legal asa ceva?