Bună ziua,dacă cineva poate să-mi răspundă la următoarea întrebare, mulțumesc anticipat!
Eu am credite la mai multe IFN,și bancă suma lor ajungând la 50.000 lei(500 milioane vechi),cum și ce demers pot sa fac sa nu mi se pună poprire pe salariu mai mult de 1.000 lei?, mulțumesc tare mult!!
Salutări,am și eu o întrebare: Când îmi trage banca linia de credit (overdraft), dacă am cheltuit tot,și urmează să-mi bage avansul pe card? mulțumesc .
Salutări, vă scriu în legătură cu o situație ,pe care am "creeat-o", destul de recent.
Sa fiu mai explicit:De curând,mai precis din luna iunie am făcut un credit la Garanti BBVA,(30.000,mii lei,"300 milioane vechi"),iar la încă un IFN (TBI BANK) încă 5.000 lei, apoi inca o datorie la alte IFN -uri,in total de 8.000 lei,eu muncesc momentan pe minimul pe economie (3.700 roni)din care în mână mă aleg cu 3.100 lei cu tichete cu tot.
Eu am posibilitatea de a plăti rata la GARANTI BBVA,de 680 lei pe lună și rata de la TBI BANK,încă 240 lei pe lună, totalul fiind de 920 lei in fiecare luna.
Întrebarea mea este: Cu celelalte IFN-uri, aș putea să mă înțeleg ca să pot plăti banii luați în mai multe tranșe? Mulțumesc foarte frumos!
Bună ziua, sunt nou pe site,și aș avea o întrebare, mulțumesc.
Dacă am credit scos de la o bancă rată de 650 lei și alte IFN -uri pe lângă,iar eu nu-mi permit sa le plătesc pe toate,ce o să facă IFN-urile? Mă vor da in judecată pentru asta? mulțumesc anticipat.
Salutare!In urma cu 6 ani (2015) am calatorit din Olanda catre Romania,ID-ul fiind expirat,doar cu foaie de drum(apostilata la Haga).
Intrebarea mea :Acum pot merge in Olanda doar cu cartea de identitate sau am interdictie de a merge in tara respectiva?Multumesc anticipat!