avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Activitate Rares1993

Activitate Rares1993

Salutări,am și eu o întrebare: Când îmi trage banca linia de credit (overdraft), dacă am cheltuit tot,și urmează să-mi bage avansul pe card? mulțumesc .
4200
Salutări, vă scriu în legătură cu o situație ,pe care am "creeat-o", destul de recent.
Sa fiu mai explicit:De curând,mai precis din luna iunie am făcut un credit la Garanti BBVA,(30.000,mii lei,"300 milioane vechi"),iar la încă un IFN (TBI BANK) încă 5.000 lei, apoi inca o datorie la alte IFN -uri,in total de 8.000 lei,eu muncesc momentan pe minimul pe economie (3.700 roni)din care în mână mă aleg cu 3.100 lei cu tichete cu tot.
Eu am posibilitatea de a plăti rata la GARANTI BBVA,de 680 lei pe lună și rata de la TBI BANK,încă 240 lei pe lună, totalul fiind de 920 lei in fiecare luna.
Întrebarea mea este: Cu celelalte IFN-uri, aș putea să mă înțeleg ca să pot plăti banii luați în mai multe tranșe? Mulțumesc foarte frumos!
Bună ziua, sunt nou pe site,și aș avea o întrebare, mulțumesc.
Dacă am credit scos de la o bancă rată de 650 lei și alte IFN -uri pe lângă,iar eu nu-mi permit sa le plătesc pe toate,ce o să facă IFN-urile? Mă vor da in judecată pentru asta? mulțumesc anticipat.
Salutare!In urma cu 6 ani (2015) am calatorit din Olanda catre Romania,ID-ul fiind expirat,doar cu foaie de drum(apostilata la Haga).
Intrebarea mea :Acum pot merge in Olanda doar cu cartea de identitate sau am interdictie de a merge in tara respectiva?Multumesc anticipat!