avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua,dacă cineva poate să-mi răspundă la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua,dacă cineva poate să-mi răspundă la următoarea ...

Bună ziua,dacă cineva poate să-mi răspundă la următoarea întrebare, mulțumesc anticipat!
Eu am credite la mai multe IFN,și bancă suma lor ajungând la 50.000 lei(500 milioane vechi),cum și ce demers pot sa fac sa nu mi se pună poprire pe salariu mai mult de 1.000 lei?, mulțumesc tare mult!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intai negpciati. Poprirea depinde de salariu. Verificati si dispozitiile lșegii 243/2024, poate va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am facut un credit la un ifn ... Paul2390 Paul2390 Buna ziua ! Am un ifn la hora credit.. Am facut o linie de credit de 2000 lei am peste 90 zile de intarziere.. Trebuie sa achit acum 6270 lei daca se ajunge la ... (vezi toată discuția)
Încuviinteazã executarea silitã ~ cum o opresc/aflu mai multe detalii ?!? ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Astazi am aflat ca pe site-ul portal.just.ro ca apare 1 dosar cu numele meu la Debitor, iar Creditor o societate IFN de la care am avut luat un ... (vezi toată discuția)
Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)