avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Salutare!In urma cu 6 ani (2015) am calatorit din ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Salutare!In urma cu 6 ani (2015) am calatorit din Olanda catre ...

Salutare!In urma cu 6 ani (2015) am calatorit din Olanda catre Romania,ID-ul fiind expirat,doar cu foaie de drum(apostilata la Haga).
Intrebarea mea :Acum pot merge in Olanda doar cu cartea de identitate sau am interdictie de a merge in tara respectiva?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:12, 3 Februarie 2021
De ce sa aveti interdictie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare id in afara granitei Liviuuk Liviuuk Buna ziua numele meu este Liviu Rusen, ma confrunt cu o problema pe cat de simpla atat de complicata pentru functionarii publici. Locuiesc in UK mai bine de 1 ... (vezi toată discuția)
Buna seara , as vrea sa intreb daca pot vinde un teren cu pasaport ... dama cu flori dama cu flori buna seara , as vrea sa intreb daca pot vinde un teren cu pasaport (am expirat bi).sunt in italia si nu stiu cum as putea proceda. as vrea sa stiu ce acte ... (vezi toată discuția)
Documente expirate - spania lorenabercea lorenabercea buna,am vrut sa ma angajez si mi-am dat seama ca am buletinul expirat si pasaportul il aveam expirat mai demult dar cum nu aveam nevoie de el nu lam ... (vezi toată discuția)