avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate Natty922

Activitate Natty922

Mulțumesc sunt in proces de contestație la executare

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Toate aceste probleme medicale/susțineri trebuiau invocate într o contestație la executare sau dacă nu a început executarea încă o puteți face .Ce credeți dvs e mai puțin important instanta trebuie sa o convingeți..

Aveam și certificat de handicap și cred ca statul trebuie sa mi subvenționeze creditul și a fost și asigurat acesta

Natty922 a scris:

Domnule eu sufeream de schizofrenie paranoida când am semnat contractul cu banca și sufăr și acum.eu cred ca e nul contractul de credit

Domnu6 eu sufeream de schizofrenie paranoida când am semnat contractul cu banca și sufăr și acum.eu cred ca e nu-l contractul de credit
Domnule eu sufeream de schizofrenie paranoida când am semnat contractul cu banca și sufăr și acum.eu cred ca e nul contractul de credit
Ma interesează însă dacă se poate pune sechestru pe 1/6 din imobil,cât mi ar reveni mine ca moștenire?

Natty922 a scris:

Daca in cazul meu se va face curând succesiunea și eu vreau sa cedez partea mea sorei mele cu titlu solemn,banca îmi poate pune vreo poprire pe 1/6 din bunurile imobile?

Asa scrie în codul civil ca numai sub formularea asta e considerata o donație valabila
Și de necontestat
Dapix a scris:

Titlu solemn'! Ce vreti sa spuneti'?

Daca in cazul meu se va face curând succesiunea și eu vreau sa cedez partea mea sorei mele cu titlu solemn,banca îmi poate pune vreo poprire pe 1/6 din bunurile imobile?
Mulțumesc

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, daca dvs sunteti in Romania si de aici v-a fost fraudat contul bancar romanesc, atunci puteti sesiza autoritatile romane.

Am descoperit făptuitorul și depozitează banii intr o bancă germană din Londra

Natty922 a scris:

Este vorba de furt online de bani

Natty922 a scris:

In UK

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depinde unde a fost savarsita infractiunea.

Este vorba de furt online de bani

Natty922 a scris:

In UK

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depinde unde a fost savarsita infractiunea.