avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Daca in cazul meu se va face curând succesiunea și ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca in cazul meu se va face curând succesiunea și eu vreau ...

Daca in cazul meu se va face curând succesiunea și eu vreau sa cedez partea mea sorei mele cu titlu solemn,banca îmi poate pune vreo poprire pe 1/6 din bunurile imobile?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:52, 1 Noiembrie 2024
Titlu solemn'! Ce vreti sa spuneti'?
Asa scrie în codul civil ca numai sub formularea asta e considerata o donație valabila
Și de necontestat
Dapix a scris:

Titlu solemn'! Ce vreti sa spuneti'?

Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2024
Natty922, utilizator
Ma interesează însă dacă se poate pune sechestru pe 1/6 din imobil,cât mi ar reveni mine ca moștenire?

Natty922 a scris:

Daca in cazul meu se va face curând succesiunea și eu vreau sa cedez partea mea sorei mele cu titlu solemn,banca îmi poate pune vreo poprire pe 1/6 din bunurile imobile?

Ma interesează însă dacă se poate pune sechestru pe 1/6 din imobil,cât mi ar reveni mine ca moștenire?

Natty922 a scris:

Se poate executa silit orice procent dintr-o proprietate, daca creditorul considera ca se merita si poate recupera ceva din creanta.

Si donatia poate fi contestata si anulata de instanta.
Orice act notarial poate fi atacat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire executare silita elena1986 elena1986 As avea nevoie de un raspuns cat mai rapid! am facut un credit pentru cineva acum ceva timp (aproximativ 2 ani), si de curand am primit acasa scrisoare ca sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters112624 ContSters112624 Asi vrea sa stiu ca atunci cand se face o exectare silita si cer o poprire trebuie sa cer si executarea silita imobiliara? Daca cer executarea silita ... (vezi toată discuția)
Procent estimativ cu care firmele de recuperare cumpara o creanta de la banca Gusty29 Gusty29 Cine ma poate ajuta: As dorii sa stiu un procent estimativ cu care firmele de recuperare cumpara creantele de la banci ?!!! Stiu ca difera de la caz la caz ... (vezi toată discuția)