am incheiat un contract de credit cu Banca Cooperatista si nu am platit 3 rate.Intre timp am mai platit din aceste 3 rate iar cei de la Banca Cooperatista mi-au infiintat poprire pe drepturile salariale si au facut si cerere de incuviintare a executarii silite.Se poate asa ceva.Mai mult decit atit daca titlul executoriu nu este investit cu formula executorie poate fi admisibila cererea? Va rog sa/mi raspundeti urgent
va rog sa/mi raspundeti odata inceputa executarea prin poprire aceasta main poate continua.Se poate face contestatie la executare
incepand din anul 2006 contractele de credit reprezinta titlu executoriu asa ca nu mai e necesara investirea cu formula executorie ci pleaca la executor care cere incuviintarea executarii silite ,in primul rand prin poprirea salariala iar in cazul in care nu aveti se va pune sechestru pe bunurile mobile din proprietatea dvs pana la executarea integrala a creditului ,daca nu aveti nici bunuri atunci dosarul de executare ramane deschis pentru urmarire in vederea popririi timp de 30 ani iar cheltuielile cresc
succes