avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Daca in cazul meu se va face curând succesiunea și ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca in cazul meu se va face curând succesiunea și eu vreau ...

Daca in cazul meu se va face curând succesiunea și eu vreau sa cedez partea mea sorei mele cu titlu solemn,banca îmi poate pune vreo poprire pe 1/6 din bunurile imobile?
Cel mai recent răspuns: Natty922 , utilizator 03:46, 6 Noiembrie 2024
Domnule eu sufeream de schizofrenie paranoida când am semnat contractul cu banca și sufăr și acum.eu cred ca e nul contractul de credit
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2024
Natty922, utilizator
Aveam și certificat de handicap și cred ca statul trebuie sa mi subvenționeze creditul și a fost și asigurat acesta

Natty922 a scris:

Domnule eu sufeream de schizofrenie paranoida când am semnat contractul cu banca și sufăr și acum.eu cred ca e nul contractul de credit

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate aceste probleme medicale/susțineri trebuiau invocate într o contestație la executare sau dacă nu a început executarea încă o puteți face .Ce credeți dvs e mai puțin important instanta trebuie sa o convingeți..
Mulțumesc sunt in proces de contestație la executare

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Toate aceste probleme medicale/susțineri trebuiau invocate într o contestație la executare sau dacă nu a început executarea încă o puteți face .Ce credeți dvs e mai puțin important instanta trebuie sa o convingeți..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata - 4 credite... yoona yoona am 4 credite pe care nu le mai pot achita din motiv ca salariul meu si a sotului a fost injumatatit.nu vreau sa ma eschivez de la plata ,dar acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Executaresilita fanycorn2007 fanycorn2007 am incheiat un contract de credit cu Banca Cooperatista si nu am platit 3 rate.Intre timp am mai platit din aceste 3 rate iar cei de la Banca Cooperatista ... (vezi toată discuția)