Bună seara! Eu împreună cu mama am făcut succesiunea după decesul tatălui, am rămas fiecare cu cota 1/2 din masina. Noi dorim sa radiem masina deoarece nu mai este intr-o stare buna. Ideea e ca masina nu mai are talon deoarece a fost luat de politie în martie 2024. Care sunt pașii pe care trebuie sa îi facem pentru a radia masina?
Buna ziua.
Adeverinta cu ultimele 12 luni de concediu medical o primesc de la locul de munca in conditiile in care eu inca nu m-am intors la munca sau trebuie sa o iau de la casa de sanatate? Inca nu am facut incheierea suspendarii contractului (fiind in cic) eu urmand sa nasc din nou
Bună ziua!
Momentan ma aflu in concediu pentru crestere copil. Baietelul implineste 2 ani pe 16august 2021. Acum sunt insarcinata cu al 2lea copil, termenul de nastere fiind in 1decembrie 2021.
Firma la care am lucrat ma poate primii inapoi din 16 august, sau trebuie neaparat sa ma intorc la 1 an si 11 luni??? Tatal nu doreste sa isi ia luna lui, iar eu as dori sa raman acasa pana la 2 ani ai copilului chiar daca asta ar insemna sa raman fara bani pe luna respectiva.
Mai e obligata firma sa ma prineasca inapoi?