avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Momentan ma aflu in concediu pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Momentan ma aflu in concediu pentru crestere copil. ...

Bună ziua!
Momentan ma aflu in concediu pentru crestere copil. Baietelul implineste 2 ani pe 16august 2021. Acum sunt insarcinata cu al 2lea copil, termenul de nastere fiind in 1decembrie 2021.
Firma la care am lucrat ma poate primii inapoi din 16 august, sau trebuie neaparat sa ma intorc la 1 an si 11 luni??? Tatal nu doreste sa isi ia luna lui, iar eu as dori sa raman acasa pana la 2 ani ai copilului chiar daca asta ar insemna sa raman fara bani pe luna respectiva.
Mai e obligata firma sa ma prineasca inapoi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 28 Iunie 2021
Va trebui sa reveniti la munca la 1 an si 11 luni ... pentru luna tatalui, puteti solicita CFP (concediu fara plata) sau zile de CO daca mai aveti de efectuat.
Daca imi iau concediu fara plata pe luna 16iulie-16august, mai pot primii pre si post natalnal pt al 2lea bebe?
Beneficiati de concediu de maternitate si pentru cel de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal si al doilea bebe daniela555 daniela555 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele privinte: -conform legii la un an si 11 luni de concediu de maternitate trebuie sa ma reintorc la servici, sotul meu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie ericutu ericutu Buna ziua. Am nascut pe data de 16.07.13, am optat pentru conc de maternitate de 1 an si as dori sa stiu care este data la care ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)