avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Adeverinta cu ultimele 12 luni de concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Adeverinta cu ultimele 12 luni de concediu medical ...

Buna ziua.
Adeverinta cu ultimele 12 luni de concediu medical o primesc de la locul de munca in conditiile in care eu inca nu m-am intors la munca sau trebuie sa o iau de la casa de sanatate? Inca nu am facut incheierea suspendarii contractului (fiind in cic) eu urmand sa nasc din nou
Ultima modificare: Marți, 10 August 2021
georgiana2697, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:24, 10 August 2021
Adeverinta cu ultimele 12 luni de concediu medical o primiti de la locul de munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! lucrez în învățământ si sunt însărcinată ... Happytvp Happytvp Bună ziua! Lucrez în învățământ si sunt însărcinată în 9 săptămâni. Ma simt foarte rău și aș dori să-mi iau concediu de risc maternal dar ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de indemnizatie arianas arianas buna ziua.Am o serie de intrebari la care mi-as dori sa pot gasi raspunsuri.V-am scris in speranta ca ma puteti ajuta.In aprilie 2008 am nascut o fetita si nu ... (vezi toată discuția)
Contract determinat si indemnizatie crestere copil Iuliana1987 Iuliana1987 Buna ziua, As avea nevoie de un sfat, daca m-ati putea ajuta in urmatoarea problema: - Lucrez in domeniul bancar, am un contract pe perioada determinata care ... (vezi toată discuția)