avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate Eugen28

Activitate Eugen28

Bună ziua! Am cumpărat un auto de la un domn care ar fi fost plecat din tara și m am întâlnit cu soția acestuia, rămânând sa facem actele și toate cele când vine el. Nu am mai dat de el. După ce am. Cumpărat masina. Am fost la adresa care era în acte proprietar aflând ca el a vândut mașina mai departe cu fiscal la cineva. Masina apare în baza de data ca netranscrisa la timp și nu pot circula cu ea. Ce as putea face sa o înmatriculez sa fac rost de fiscal ma poate ajuta proprietarul din acte el este dispus dacă exista vreo metoda.
Bună ziua! Am dorii sa știu dacă am drept sa fac școală de șoferi sau dacă exista posibilitatea sa mi recuperez permisul de conducere
Aveți aici link ul cu dosarul : [ link extern ]
Buna ziua! Am o intrebare am atașat 2 poze ca sa nu spun ceva gresit. Imi pot recupera permisul de conducere?
[ link extern ]
[ link extern ]
Nu mai am avocat din lipsa se bani . Din aceasta cauza am cautat ajutorul aici pe forum . Unde ma puteti îndruma să merg pentru a putea afla mai multe detalii despre dosar? O cunostinta a zis ca la sediul diicot se fac anumite cereri pentru ca eu sa pot afla mai multe detalii despre dosar as putea sa fac singur o astfel de cerere ? Multumesc antificipat pentru ajutor
Am fost chemat o singură dată la diicot unde am facut un acord de recunoaștere și mai mult nu stiu
Bună ziua! În urma cu 2 ani mi sa reținut permisul de conducere pentru consum de canabis și deținere. După ce am fost chemat la sediul diicot a urmat sa încep a face consiliere la sediul antidrog acum fiind aproape de ultima ședință vreau sa știu care ar fi procedera și ce perioada de timp mai am de așteptat pana nu voi mai fi pieton și dacă ar trebuii sa fac școală din nou ținând cont de faptul ca permisul este reținut/suspendat nu anulat.