avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! În urma cu 2 ani mi sa reținut permisul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! În urma cu 2 ani mi sa reținut permisul de conducere ...

Bună ziua! În urma cu 2 ani mi sa reținut permisul de conducere pentru consum de canabis și deținere. După ce am fost chemat la sediul diicot a urmat sa încep a face consiliere la sediul antidrog acum fiind aproape de ultima ședință vreau sa știu care ar fi procedera și ce perioada de timp mai am de așteptat pana nu voi mai fi pieton și dacă ar trebuii sa fac școală din nou ținând cont de faptul ca permisul este reținut/suspendat nu anulat.
Cel mai recent răspuns: Eugen28 , utilizator 23:09, 10 Februarie 2021
S-a solutionat dosarul în vreun fel?
DIICOT face cercetări ptr săvârșirea infracțiunii prevazute de art. 4 din Legea 143/2000.
Dosarul în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii prevazute de art. 336 alin.2 c.p. în ce stadiu este?
Am fost chemat o singură dată la diicot unde am facut un acord de recunoaștere și mai mult nu stiu
Daca ati semnat acord de recunoastere inseamna ca ati avut avocat, de ce nu il intrebati pe el care este situatia?
Nu mai am avocat din lipsa se bani . Din aceasta cauza am cautat ajutorul aici pe forum . Unde ma puteti îndruma să merg pentru a putea afla mai multe detalii despre dosar? O cunostinta a zis ca la sediul diicot se fac anumite cereri pentru ca eu sa pot afla mai multe detalii despre dosar as putea sa fac singur o astfel de cerere ? Multumesc antificipat pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut. am un dosar penal pe baza consumului de canbis la volan. ... Ptr florin Ptr florin Va salut. Am un dosar penal pe baza consumului de canbis la volan. Dosarul a fost trimis de la Udriste la parchet iar de la parchet la DIICOT. Permisul este ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu ce se poate intampla va rog Aallex Aallex Buna seara. Am fost prin in 2015.05 ca vindeam iarba si mi.a facut dosar penal cu MICUL TRAFIC rezultand 2 ani si 10 luni cu suspendare si 4 ani cu ... (vezi toată discuția)
Prins fumand marijuana,dar cu dosar penal rutier in desfasurare Iamsuper Iamsuper Va salut, Nu luati in considerare titlul pana nu va lamuresc aici. Am ramas fara permis auto pentru ca nu am acordat prioritate la pietoni, dosarul este in ... (vezi toată discuția)