avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AS VREA SA STIU CE SE POATE INTAMPLA VA ROG
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AS VREA SA STIU CE SE POATE INTAMPLA VA ROG

Buna seara.
Am fost prin in 2015.05 ca vindeam iarba si mi.a facut dosar penal cu MICUL TRAFIC rezultand 2 ani si 10 luni cu suspendare si 4 ani cu supraveghere data inceperii fiind 06.05.2015 data incheierii 05.05.2019 iar acum o luna de zile mai exact prin noiembrie 2017 m-a oprit politia si am fost testat antidrog si depistat pozitiv cu marijuana si heroina.am fost si la IML pentru probele la sange,mi-a retinut permisul de conducere,am dat o declaratie ca nu am consumat in ziua respectiva si au spus ca ma vor suna ei cand ies analizele.
Acum as vrea sa stiu ce as putea face sau la ce ma pot astepta si daca este posibil sa fac puscarie.
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 24 Decembrie 2017
Aallex, utilizator
Vi s-a intocmit dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 2 c.p.
Ati savarsit o infractiune pe parcursul termenului de supraveghere, daca veti fi condamnat la o pedeapsa cu închisoarea, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.
Pedeapsa principală pentru noua infracţiune se stabileşte şi se execută potrivit dispoziţiilor referitoare la recidivă.

Ultima modificare: Duminică, 24 Decembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! acum cateva zile am fost oprit in trafic si ... Sedaterol Sedaterol Bună dimineața! Acum cateva zile am fost oprit in trafic si testat cu etilotestul resultatul fiind 0. Politistii m-au controlat in masina unde mi-au gasit ... (vezi toată discuția)
Marijuana la volan / conducere sub influenta substanetelor pshihoactive Valentindaniel9 Valentindaniel9 In data de 25 februarie 2020 am fost oprit de un echipaj de politie, iar acestia mi au cerut sa ma dau jos pentru a verifica masina... dupa un control foarte ... (vezi toată discuția)
Comiterea unei infracţiuni în termenul de încercare stabilit în urma condamnării cori1 cori1 La data de 15.06.2012 In baza art.87al.1 din O.U.G 195/2002 cu aplic. art. 320 ind.1 alin.7 C.proc. pen, condamnă pe inculpatul, XX XX, pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)