avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața! Acum cateva zile am fost oprit in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața! Acum cateva zile am fost oprit in trafic si ...

Bună dimineața! Acum cateva zile am fost oprit in trafic si testat cu etilotestul resultatul fiind 0. Politistii m-au controlat in masina unde mi-au gasit 0.8g de iarba, dupa asta am fost la spital unde am facut probele de urina si de sange, rezultatul fiind pozitiv la testul de urina. Chestia este ca eu in momentul in care m-au oprit nu aveam absolut nimic, fumasem cu o zi inainte. E vreo posibilitate sa imi recuperez permisul tinand cont ca atunci nu aveam nimic si consumasem cu o zi inainte? Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a deschis dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 2 cod penal si art. 4 din Legea 143/2000. Competenta este a DIICOT. Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat.
Care este pedeapsa maximă pe care aș putea să o primesc?
În urma analizelor la sange va reieși că nu eram sub influența drogurilor la momentul acela? Și dacă da, se va lua în considerare ca și circumstanță atenuantă? E prima și sper că și ultima dată când întampin problema asta!
Mulțumesc din nou pentru un eventual răspuns!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti 2 infractiuni savarsite in concurs. Daca veti fi gasit vinovat, pedeapsa se stabileste conform regulilor de la concursul de infractiuni. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan andreigabriel51 andreigabriel51 Buna ziua . In data de 28.10.2017 ma plimbam cu niște prieteni cu mașina eu Find la volan . Ne-a oprit un echipaj unul dintre prietenei mei avea iarba la el ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu ce se poate intampla va rog Aallex Aallex Buna seara. Am fost prin in 2015.05 ca vindeam iarba si mi.a facut dosar penal cu MICUL TRAFIC rezultand 2 ani si 10 luni cu suspendare si 4 ani cu ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa incep... relevanta probe biologice Sevalu Sevalu Am consumat \"prafuri\" (fostele legale) si am fost oprit in trafic pt. Defectiuni la sistemul d iluminare....iar probabil ca urmare a comportamentului meu am ... (vezi toată discuția)