Eu acest lucru l am verificat pe net..deoarexe nu m am putut prezenta si am trimis cerere pt judecata in lipsa..restul ordonatei unde o pot verifica..multumesc..cred ca daca ar fi mai multe mi sa r fi pus tot mie si gen cheltuielile de judecata nu?totusi aveti idee cum pot afla toste detaliile multumesc frumos
Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima" a scris:
Da, in sensul ca renuntarea la urmarirea penala reprezinta o solutie de netrimitere in judecata. Este insa nevoie sa verificati daca in ordonanta mentionata in hotarare, procurorul a instituit in sarcina Dvs. anumite obligatii precum: prestarea unei munci neremunerate in folosul comunitatii pe o perioada intre 30 si 60 de zile, repararea pagubei produse, s.a. Nu neglijati acest aspect.
Da, in sensul ca renuntarea la urmarirea penala reprezinta o solutie de netrimitere in judecata. Este insa nevoie sa verificati daca in ordonanta mentionata in hotarare, procurorul a instituit in sarcina Dvs. anumite obligatii precum: prestarea unei munci neremunerate in folosul comunitatii pe o perioada intre 30 si 60 de zile, repararea pagubei produse, s.a. Nu neglijati acest aspect.
Dacă mai stati mult este posibil să nu ajunga la dosar.Da ,scrieti de mana,faceți poza si trimiteți ls adresa indicată, adresa pe care o puteati găsi și dvs intrând pe pagina judecătoriei.
Ar trebui trimisa astazi .... o scrieti de mana ,o semnati si apoi o atasati la email.
E-mail: jud-sector2@just.ro
Nu se poate ghicii în cafea ce motiv a avut judecătorul pt a amâna cauza,lipsa de procedură,administrare de probe ,o adresa vu solicitate informații către o instituție etc.Oricum foarte rar un proces se poate judecate un termen de obicei durează mai mult.Nu stiu ce ati cerut informat sau ce calitate aveti dar fără av,fără a va prezenta șansele dvs par reduse..
Da, se poate trimite si online pe adresa judecatoriei .
Mentiona in cerere si numarul de dosar in care sunteti parte.