As dori sa stiu ce se poate face in cazul in care angajatorul imi zice ca el ma ia inapoi la lucru din CCC, ca respecta legea 100% dar nu are ce sa imi dea de lucru? Cum vine asta ?
Am mai intrebat daca a angajat pe altcineva pe postul meu si a zis ca nu, ca s-au schimbat multe in firma dar nu a zis neaparat ca s-a desfiintat postul respectiv.
Ce este de facut in acest caz? Va rog sa imi raspundeti pentru ca este destul de urgenta treaba.
Buna ziua! As dori sa intreb daca pot ramane in CCC pana la varsta de 2 ani ( in conditia in care am facut deja cerere de reintoarcere la lucru dar inca nu decizia de reluare a activitatii). M-am razgandit intre timp.
Inca o intrebare..Este absolut obligatoriu sa ma reintorc cu 2 luni inainte de a implini copilul 2 ani pt a beneficia de stimulent? Sau se poate si dupa ce a implinit 2 ani?
Vreau sa merg saptamana urmatoare cu cererea de reintoarcere la lucru ( cu o luna inainte de a incepe practic lucrul ) si as dori sa stiu daca imi pot elibera de la firma adeverinta de venit si celelalte acte pe care le am nevoie pt dosar stimulent in aceasi zi in care merg cu cererea.
Doresc sa ma reintorc la lucru din CCC inainte cu 60 zile de a implini copilul 2 ani pt. a beneficia de stimulent insertie.
Insa nu vreau sa mai raman mult la acest job (din cauza unor comentarii rautacioase). Ma angajez iar la ei, depun dosar pt stimulent, dar daca imi gasesc alt loc de munca pot demisiona si sa continui sa beneficiez de stimulent in continuare la noul job?