avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! As dori sa intreb daca pot ramane in CCC ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! As dori sa intreb daca pot ramane in CCC pana la varsta ...

Buna ziua! As dori sa intreb daca pot ramane in CCC pana la varsta de 2 ani ( in conditia in care am facut deja cerere de reintoarcere la lucru dar inca nu decizia de reluare a activitatii). M-am razgandit intre timp.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:05, 2 Martie 2021
Da, înștiințați angajatorul.
Puteti ramane, numai daca tatal copilului nu indeplineste conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de indemnziatia CCC. In caz contrar, durata CCC pentru dvs se reduce cu o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza concediul pentru ingrijirea copilului. De asemenea as vrea sa stiu daca beneficiaza mama ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din ccc nataliaz nataliaz buna ziua ma aflu in CCC . Am optat pt perioada de 2 ani. Daca sotul meu nu sta o luna acasa, conform legii, eu trebuie sa ma intorc cu o luna mai repede ... (vezi toată discuția)
Ccc luat de tatal copilului suciugeorgeta suciugeorgeta Daca salariata are medical dupa nastere pana in 08.10.2015 asta inseamna ca angajatorul face decizia de suspendare cu 09.10.2015?? Trebuie sa apara undeva ... (vezi toată discuția)