avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate florisandu2003

Activitate florisandu2003

Am primit o citatie in calitate de invinuit in conformitate cu prevederile articolului 291 din C.P. Nu stiu ce inseamna asta, nestiindu-ma in culpa cu nimic. Va rog sa-mi spuneti ce fac? Ma prezint la citatie? Cum pot afla motivele de culpa citata?
Multumesc!
Discuție MOSTENIRE
Sora mea a fost infiata de bunica pe linie paterna in anul 1987 , primind de la aceasta o magazie si 250 metri pamant langa casa. La decesul bunicii in 1989, tata a renuntat in favoarea sorei la casa de langa magazie, avand 2 camere si bucatarie si inca 250 metri pamant.Sora a decedat acum 3 ani si nu a avut copii.Bunicii pe linie paterna detineau si 2 hectare de teren arabil retrocedat dupa revolutie.Tata a decedat si el.Pamantul arabil si celalat de langa casa cum il impartim cu sotul defunctei ?
Platesc pensie de intretinere tatalui meu, aflat in stare de nevoie, in urma unei hotarari judecatoresti. Acum am iesit eu la pensie, in conditii grele de munca si vreau sa stiu:
Voi plati si din pensia mea pensie tatalui meu, avand in vedere ca pe hotararea judecatoreasca se mentioneaza ca termen de plata atat cat va fi in stare de nevoie(ceea ce la 75 de ani.... e oricum considerata stare de nevoie pt tatal meu)si se specifica un procent din venitul net realizat de mine??? Pensia mai este considerat venit net?