avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate Giorgi Lev

Activitate Giorgi Lev

Buna seara! Va rog mult de tot sa ma ajutati putin cu niste raspunsuri...sunt persoana cu handicap auditiv ,lucrez cu norma intreaga in sectorul privat....am salar de 3701 RON....in mana cat salar ar trebui sa iau exact? Lucrez pt salar minim pe economie...mentionez ca ma impart cam peste tot si am calificare in tot ce fac si nu sunt platita nici macar dupa calitatea omului,ci dupa nr.de ore.....ce este de facut? Cum as putea sa procedez?
Buna ziua! Am concediu de odihna 21 de zile plus 3 zile de handicap...lucrez la o firma de textile....doresc sa stiu cum se calculeaza zilele de concediu daca mai am 3 zile de anul trecut in plus....mi s-a spus de la firma ca pe langa ce am consumat acele 12 zile si vreau sa iau in august 9 zile si in sept.3 zile sa iau fara plata 4 zile...de ce? Cum se calculeaza daca mai am si de anul trecut ?
Va multumesc frumos pt raspuns!

gi-jane2 a scris:

Nu prea are incotro.
ar trebui totusi, sa mearga la avocat cu actele, contractul incheiat cu mama, cel cu sotia.

gi-jane2 a scris:

era a mamei lui si i-a dat lui.

prin ce act ?
Apoi a trecut-o pe numele fostei

de ce si prin ce act ?
el nu e de acord sa-i dea junatate din apartament.

pai nu o fi, dar trebuia sa se gandeasca inainte de a-i da casa ei sau parte din casa.

Prin act de vanzare cumparare....pt ca nu se gandeau ca se vor desparti pana la urma. El vrea sa-i dea o mica parte,ea vrea mai mult,jumatate din casa.
Stau cu un prieten care e pensionar pe caz de boala,are probleme cu vederea. Este divortat de 3 ani. Fosta lui sotie vrea acel drept. Au fost casatoriti 14 ani,apartamentul era a mamei lui si i-a dat lui. Apoi a trecut-o pe numele fostei,ea a contribuit cu doar 2 dulapuri si 2 fotolii,in rest el a facut imbunatatiri pe banii lui,au platit amandoi tot ce au consumat facturi,mancare etc. El nu e de acord sa-i dea junatate din apartament. As vrea sa stiu daca ea are chiar acest drept la jumatate din apartament sau cat procentaj? Sunt hipoacuzica si va rog mult sa-mi scrieti cat mai simplu pe intelesul meu. Va multumesc frumos!
Stau cu un prieten care e pensionar pe caz de boala,are probleme cu vederea. Este divortat de 3 ani. Fosta lui sotie vrea acel drept. Au fost casatoriti 14 ani,apartamentul era a mamei lui si i-a dat lui. Apoi a trecut-o pe numele fostei,ea a contribuit cu doar 2 dulapuri si 2 fotolii,in rest el a facut imbunatatiri pe banii lui,au platit amandoi tot ce au consumat facturi,mancare etc. El nu e de acord sa-i dea junatate din apartament. As vrea sa stiu daca ea are chiar acest drept la jumatate din apartament sau cat procentaj? Sunt hipoacuzica si va rog mult sa-mi scrieti cat mai simplu pe intelesul meu. Va multumesc frumos!