avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Va rog mult de tot sa ma ajutati putin cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Va rog mult de tot sa ma ajutati putin cu niste raspunsuri...sunt ...

Buna seara! Va rog mult de tot sa ma ajutati putin cu niste raspunsuri...sunt persoana cu handicap auditiv ,lucrez cu norma intreaga in sectorul privat....am salar de 3701 RON....in mana cat salar ar trebui sa iau exact? Lucrez pt salar minim pe economie...mentionez ca ma impart cam peste tot si am calificare in tot ce fac si nu sunt platita nici macar dupa calitatea omului,ci dupa nr.de ore.....ce este de facut? Cum as putea sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:52, 12 Octombrie 2024
Calculator salariu
[ link extern ] /

Codul Muncii
Art. 39
(1) Salariatul are, in principal, urmatoarele drepturi:
a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;
.....

Art. 162
(1) Nivelurile salariale minime se stabilesc prin contractele colective de munca aplicabile.
(2) Salariul individual se stabileste prin negocieri individuale intre angajator si salariat.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege a salarizării se aplica ong Mysha iasi Mysha iasi Buna ziua, Sunt angajată la un ONG de 12 ani si de 1 an am obtinut diploma de licentă ca asistent social . Menegerul nu vrea să treacă pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Salariu minim iuliana622 iuliana622 Lucrez laborant tratarea apei in cadrul unei SC care se ocupa cu tratarea si distribuirea apei potabile/oras ( actionar majoritar al societatii este consiliul ... (vezi toată discuția)
Acordare majorare salariala mmus mmus Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca un angajator are dreptul sa acorde anual mariri de salariu numai unei parti a angajatilor, acest lucru neavand ... (vezi toată discuția)