avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce lege a salarizării se aplica ONG
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce lege a salarizării se aplica ONG

Buna ziua,
Sunt angajată la un ONG de 12 ani si de 1 an am obtinut diploma de licentă ca asistent social . Menegerul nu vrea să treacă pe cartea de munca asistent social deoarece legea salarizării il obliga sa-mi mărească salariul. Salariul meu fiind de 1600lei. acelasi salar are si psihologul la el nu se aplica aceeasi lege? Mi sa cerut legea care nu obliga ONG -ul sa-mi mărească salariul dar sa fiu trecută pe functie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 20 Iunie 2017
Angajatii ong-ului nu sunt bugetari.
Codul Muncii
Art. 162
(1) Nivelurile salariale minime se stabilesc prin contractele colective de munca aplicabile.
(2) Salariul individual se stabileste prin negocieri individuale intre angajator si salariat.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii medici in sectorul privat Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos spuneti-mi,daca, in urma noii legi ptr salarizarea unor categorii de bugetari, este obligatorie si modificarea salariilor medicilor ... (vezi toată discuția)
Acordare majorare salariala mmus mmus Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca un angajator are dreptul sa acorde anual mariri de salariu numai unei parti a angajatilor, acest lucru neavand ... (vezi toată discuția)
Salariul unui asistent medical incadrat in cadrul unui cmi ( medicina de familie) cristinas12 cristinas12 Ma numesc IONESCU MIHAELA CRISTINA , si sunt asistent medical generalist .grad principal, si am o vechime in acesta meserie de 16 ani . lucrez din anul 2000 la ... (vezi toată discuția)