Sincer,nu am am intrebat alti proprietari de apartamente fara locuri de parcare.Nici nu a fost vreo discutie pe tema asta,cel putin nu la urechile mele.
Iar cei care se ocupa de porti(mentenanta) mi-au zis ca sunt singurul care cere acces in curte fara sa am loc de parcare(ca o fi asa sau nu,nu stiu).
Cert e ca in trecut cand ceream voie sa intru la portar(fusese o firma de paza),la un moment dat au fost proprietari care au facut scandal ca sa nu se mai intre decat cei cu loc de parcare.Firma de paza s-a conformat si nu a mai lasat pe nimeni.Ulterior s-a renuntat la paza umana pt ideea de "ingradire".
Una peste alta eram curios daca pot aduce un argument legal pt acces auto (ma gandeam ca poate exista un articol undeva pe interzicerea ingradirii accesului la spatiu cota indiviza..ceva de genul asta).
Offtopic : A mai fost o discutie in trecut in legatura cu repartizarea cheltuielilor pt gard,porti,camere supraveghere,in general investitii facute si un grup de persoane a invocat o lege(nu am retinut) prin care aceasta repartizare a fost facuta cf cota indiviza,nu impartire egala a costurilor.
La o chestie din asta ma gandeam si eu,daca am ceva argumente "legale"...?
In situatia in care detineti documente de proprietate asupra spatiului cu destinatia de parcare auto,sunteti indreptatita sa sesizati oficial Directia Corp Control din cadrul primariei,care va verifica respectarea procedurii si existenta formalitatilor necesare ridicarii portii de catre asociatia de proprietari