avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1968 soluții astăzi
Forum Activitate Ion Ninel Voicu

Activitate Ion Ninel Voicu

Bună ziua,DA pot dovedi prin extras de cont și transfer bancar toate sumele de bani pe care le am trimis

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua,

O varianta ar fi sa formulati plangere pentru inselaciune la politie.

Puteti dovedi suma data?


Am trimis unei femei cunoscută pe Facebook niște bani să își plătească chiria, abonamentele de telefon, mâncarea fiindcă eu o iubesc.Am vizitato și mi-a spus că nu pot rămâne că nu am drept de muncă și că banii care i-am dat nu îi voi mai vedea (între timp ea îmi ștersese convorbiri telefonice pe messenger in care îmi recunoștea că o să îmi plătească datoria)!!!Cum îmi pot recupera banii?
Bună ziua,din 2013 nu am plătit nici o rată la un credit bancar.Intrebarea este dacă mai pot fi executat silit.Multumesc.
Bună seara, eu sunt din județul Dâmbovița și fiindcă trebuia să plec urgent in Germania am vrut să fiu sigur și am schimbat pe drum ,la un service autorizat RAR din Satu Mare ,distribuția la un passat b6. Pe camera instalată pe parbriz am vazut că auschimbat distribuția in mai puțin de 2 ore(sau NU au schimbat-o),după care au plecat cu mașina mea peste o jumătate de oră. Cineva care vorbește maghiară mi-a spus că au plecat să înlocuiască (FURE) ceva de la mașină...că nu știe cum îi zice in limba română și crede și el că nu mi-au schimbat distribuția in schimb mi-au schimbat o piesă. Am avut bani pititi in mașină care au disparut dar am înțeles că este vina mea dar cu restul cum să procedez????mulțumesc frumos anticipat pentru ajutor și răspuns!!!!!