avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, eu sunt din județul Dâmbovița și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, eu sunt din județul Dâmbovița și fiindcă trebuia ...

Bună seara, eu sunt din județul Dâmbovița și fiindcă trebuia să plec urgent in Germania am vrut să fiu sigur și am schimbat pe drum ,la un service autorizat RAR din Satu Mare ,distribuția la un passat b6. Pe camera instalată pe parbriz am vazut că auschimbat distribuția in mai puțin de 2 ore(sau NU au schimbat-o),după care au plecat cu mașina mea peste o jumătate de oră. Cineva care vorbește maghiară mi-a spus că au plecat să înlocuiască (FURE) ceva de la mașină...că nu știe cum îi zice in limba română și crede și el că nu mi-au schimbat distribuția in schimb mi-au schimbat o piesă. Am avut bani pititi in mașină care au disparut dar am înțeles că este vina mea dar cu restul cum să procedez????mulțumesc frumos anticipat pentru ajutor și răspuns!!!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti plangere penala impotriva lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala inselaciune auto Saimir Saimir Buna ziua, Am cumparat in urma cu o saptamana [editat]un autoturism, la care mi s-a spus din partea vanzatorului ca masina nu are probleme tehnice, sau ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere retinut. bataie de joc la politie georgekaka95 georgekaka95 Undeva la sfârșitul lui Septembrie aveam un Passat din 99\' 1.8T. Foarte intretinuta masina.. Am văzut pe un grup de vânzare de pe Facebook un anunț al ... (vezi toată discuția)