Se pot face acte pe un teren detinut cu o hartie de mana prin care sau facut schimb de terenuri intre 2 propietari , hartia e datata si stampilata de uat unde era unul din terenuri plus titulul de propietate in original al primului propietar, terenul este folosit de la momentul schimbului de familia noastra, nu am platit impozit ( ne este frica sa mergem la primarie pentru ca multi in situatia noastra au ramas fara terenuri dupa ce a aflat oficialii de ele...) la momentul schimbului in registrul agricol se facuse modificarea de propietar....
Pensionarul care a beneficiat de pensie de invaliditate gr1 grav cu însotitor și a ieșit la pensie la. limita de vîrsta și beneficiind în continuare de dreptul la indemnizație de însotitor care este scutit la ,,impozitul,, pe mașină, poate beneficia și de dreptul de a parca pe un loc de parcare cu însemnul ,,handicap,, deoarece cele cu însemnul ,,handicap,,. Dacă DA atunci care sunt pașii de urmat pentru a fi în legalitate.
Poliția nu prea ia în serios astfel de plângeri.
Pare sa fie vorba de infracțiunea de tulburare de posesie dar trebuie analizata plangerea scrisa și văzute actele în domeniul juridic pentru a nu exista mici detalii care sa schimbe lucrurile.
Avocatul si taxa de timbru trebuie achitate de reclamant in procesul civil.
București 2025
Daca ajungeti acolo, dvs în calitate de reclamant, scrieti în cerere ca solicitate și cheltuieli de judecata și le veto recupera de la parat.
Mergeti cu actele la un avocat.
Tatăl a fost veteran d de război și invalid, a fost pensionar iovr,vreau să știu dacă eu ca fiu pot beneficia de indemnizație de urmaș și unde mă pot adresa, vă mulțumesc anticipat?!
Adeverinta trebuie sa ateste "ca nu sunt in evidenta medicului de familie avand boli psihice",
nu ca nu am boli psihice. Nu e acelasi lucru.