avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tatăl a fost veteran d de război și invalid, a fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tatăl a fost veteran d de război și invalid, a fost pensionar ...

Tatăl a fost veteran d de război și invalid, a fost pensionar iovr,vreau să știu dacă eu ca fiu pot beneficia de indemnizație de urmaș și unde mă pot adresa, vă mulțumesc anticipat?!
Cel mai recent răspuns: Bukos , utilizator 21:41, 30 Martie 2023

Copiii au dreptul la pensie de urmaș IOVR până la vârsta de 16 ani;
dacă își continua studiile într-o forma de învățământ organizată potrivit legii, până la terminarea acestora, fără a depăși vârsta de 26 de ani;
Danesmarian0@gmail.com a scris:

Tatăl a fost veteran d de război și invalid, a fost pensionar iovr,vreau să știu dacă eu ca fiu pot beneficia de indemnizație de urmaș și unde mă pot adresa, vă mulțumesc anticipat?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de ... balerina balerina Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de o boala incurabila si as dori sa stiu daca noi copii lui (2) avem dreptul la o indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas si indemnizatie de somaj? Mviorica Mviorica Buna ziua. Daca am o pensie de urmas in valoare de 350 RON mai pot beneficia si de somaj? Mentionez ca am absolvit in 30 iunie facultatea. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cumul salariu cu pensie de urmas Adela_Tucureanu Adela_Tucureanu buna ziua . Am 23 de ani, sunt masteranda si in acelasi timp primesc pensie de urmas. Vreau sa ma angajez, doar ca as vrea sa stiu daca mai primesc pensia de ... (vezi toată discuția)