Am, dar sunt acte de acum 38-40 de ani, sunt semnate, stampilate, intro stare buna, au stat la mapa atatia ani, nici nu mai stiam de existenta lor, dar nu stiu ce valoare au, cine le recunoaste.
Cei care au arhiva angajatorului initial, si care mi-au spus ca nu au gasit niciun inscris referitor la activitatea mea, nici nu au vrut sa auda cand le-am pomenit de aceste acte, le-am trimis copii dupa cartea de munca ca dovada ca am lucrat acolo, am vrut sa le trimit copii si dupa toate actele doveditoare, dar nu au acceptat. Practic de la dansii am cerut o adeverinta care sa ateste ca am urmat o specializare la alta unitate si ca aceasta a suportat costul specializarii (care presupunea si un acord global). Aceasta adeverinta as fi folosit-o 1) la casa de pensii si 2) la a doua unitate care urma sa-mi elibereze o adeverinta cu veniturile realizate. Din cartea de munca se intelege ca am lucrat si am fost platita de acelasi angajator, de specializare nu se pomeneste nimic. Si unitatea unde am fost la specializare s-a desfiintat si arhiva este la un privat, probabil ca si atitudinea acestuia va fi identica cu a celorlalti.
Ce pot sa fac cu actele pe care le am?
Cornel Vasile a scris:
printre inscrisuri nu aveti si actele de detasare?