Bună seara in această seara la 21.40 ma sunat un domn mia spus ca este politist si ca dupa telefonul meu sau dat niste apeluri si a tinut linia ocupată ma intrebat daca mai foloseste cineva telefonul , cu cine locuiesc si dupa ma intrebat daca nu am folosit telefonul in alte scopuri si iam zis nu ...a zis bine o seara frumoasa ...este normal?
Bună ziua , am facut schimb cu un Animal pe o mașină ... masina propietarul mia facut asigurare pe numele meu mia inmanat actele ..respectiv certificarul si cartea masinii si mia spus ca fiscalul mil trimite in cateva zile si mă tot amană ... tin sa mentionez ca nici contract de vamzare cumparare nu am facut cu dansul i am ljat doar copia după buletin ..si el nu este propietarul masini in acte
Ce i asi putea face sa imi dea fiscalul ,daca il are?
Mentionez faptul ca masina avea probleme si la franare si nu mia spus absolut nimic .
Si are si numerele suspendate .
Acum 3 ani find minor ...cei de la acces direct au luat pozele mele după facebook si le au pus ca cum aș fi un copil de 12 ani care sa spanzurat
Bunica mea si cu tatal meu sau speriat foarte tare
Neavand o situatie financiara bună de a da in judecata antena 1 nu am dat
Aș putea acum să ma duc să trimit in judecată
Mentionez că am poze scoase dupa cum eram la televizor! Si era fata putin blurată dar se ințelegea că eu sunt!
Buna ziua mi sa deschis un dosar penal pentru inselaciune art244 a 1
Am trimis un colet cu un play station si destinatarul a spus ca am pus alte chestii si mia facut plangere penala ...vrunduși banii inapoi
Banii au fost reținuti de fan curier pana la terminarea dosarului
Ce pot pății?
Mentionez ca am 17 ani