avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara 21.40 m-a sunat un asa zis politist, mi-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara 21.40 m-a sunat un asa zis politist, mi-a spus ...

Bună seara in această seara la 21.40 ma sunat un domn mia spus ca este politist si ca dupa telefonul meu sau dat niste apeluri si a tinut linia ocupată ma intrebat daca mai foloseste cineva telefonul , cu cine locuiesc si dupa ma intrebat daca nu am folosit telefonul in alte scopuri si iam zis nu ...a zis bine o seara frumoasa ...este normal?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 09:37, 26 Octombrie 2022
Bună ziua!
Cu siguranță nu e normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuirea prin telefon riAnia riAnia Va rog sa-mi spune-ti in ce conditii procuratura aproba cererea in care se solicita eliberarea unui desfasurator al apelurilor primite pe telefon,in conditiile ... (vezi toată discuția)
Amenda apel 911 RusanNicolaeAlexandru RusanNicolaeAlexandru Buna, ieri seara 1 coleg m-a dus acasa (cu autovehiculul meu) in jurul orei 2 A.M. si a fost oprit de catre 1 politist si 1 jandarm (care nu erau de la ... (vezi toată discuția)
Am apelat 112 si, pentru ca am fost transferat de prea multe ori, am injurat si am inchis. pot pati ceva? niq267 niq267 Buna ziua. Aseara eram cu prietenii intr-un club si stateam baricadati in masini pentru k un grup mai mare vroiau sa ne altoiasca si am sunat la 112 ca sa chem ... (vezi toată discuția)