avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate roxana ionescu

Activitate roxana ionescu

Răspuns la discuția Contestatie decizie pensie
Multumesc

Carp Mircea a scris:

Nu a realizat nimic deosebit prin acea hotărâre a instanței de fond.. Pentru a se ajunge din nou la posibilitatea de a se depune o contestație, trebuie că mai întâi să depuneți la casa locală o cerere de revizuire in baza prevederilor art.94 din legea 360/2023.

Răspuns la discuția Contestatie decizie pensie
Este o sentinta a lui Adrian Cuculis in prima instanta si cu sesizarea CCR

CHKa a scris:

E o sentinta intr-un proces al altcuiva ? Aveti vreo informatie sa ajungem sa o vizualizam ? Foarte multa lume ar fi interesata . Daca o instanta a dat o asemenea sentinta , nimic nu garanteaza ca si alte instante vor judeca la fel . Deci , nimeni nu va poate spune daca veti avea - sau nu - castig de cauza .

Daca nu am contestat decizia de pensionare in cele 45 de zile mai pot face ceva?
Pensia a calculata in baza legii 263 si recalculata cu legea 360
Este vorba de sentinta referitoare la grupele de munca, ce tocmai a aparut si care precizeaza ca acestea trebuie luate in calcul la stabilirea punctelor de stabilitate. Daca actionez in judecata vasa de pensii am vreun castig de cauza? Multumesc pt.raspumd
Buna seara.
Am achizitionat de la magazinul Kenvelo o camasa de dama pt.a o face cadou.
Masura nu a fost buna si m-am dus in aceeasi zi sa o schimb. Nu avea masura dorita si am cerut returnarea banilor. Am fost refuzata, spunandu-mi sa-mi aleg un alt produs de aceeasi valoare. Pot sa faca asa ceva?
Buna seara!
In apartament locuim 2 persoane. Una este prezenta doua weekend-uri pe luna.
Poate fi scoasa de la intretinere. Administratorul a zis ca poate fi scoasa o luna da si una nu. Exista solutie legala?
Multumesc.
Buna ziua. Intrebarea mea este: pensionar si angajat cu contract pe durata determinata, daca intra in concediu medical pe o perioada care depaseste durata contractului, mai este platit de CNAS sau este considerat numai pensionar si se suspenda plata c.m.?
Multumesc.

Intai am sunat, dar persoana de contact nu e de gasit: concediu medical, sedinta....
gi-jane2 a scris:

ati si sunat ?
daca nu dati de ei, faceti plangere la anpc.

Da. Europa travel

adriandimitriu a scris:

agentia e din Romania? nu site-ul.

Buna seara.
In noiembrie 2019 am achizitionat un circuit Budapesta, Praga,Viena pt.luna mai 2020, fara asigurare storno. Din cauza pandemiei s-a anulat. Am optat pt.luna septembrie 2020 si atunci s-a anulat. Acum o luna am solicitat returnarea banilor si nu ni se raspunde la mail-uri. Agentia vine in continuare cu oferte pe site, adica aduna in continuare bani de la oameni, negarantand cu nimic efectuarea excursiilor. Asigurarea storno a ajuns la 20%.
Discuție Somaj tehnic
Buna ziua.
Daca sunt pensionar si salariat , mai am dreptul la somaj tehnic daca se intrerupe activitatea?