Buna seara!
In apartament locuim 2 persoane. Una este prezenta doua weekend-uri pe luna.
Poate fi scoasa de la intretinere. Administratorul a zis ca poate fi scoasa o luna da si una nu. Exista solutie legala?
Multumesc.
Buna ziua. Intrebarea mea este: pensionar si angajat cu contract pe durata determinata, daca intra in concediu medical pe o perioada care depaseste durata contractului, mai este platit de CNAS sau este considerat numai pensionar si se suspenda plata c.m.?
Multumesc.
Buna seara.
In noiembrie 2019 am achizitionat un circuit Budapesta, Praga,Viena pt.luna mai 2020, fara asigurare storno. Din cauza pandemiei s-a anulat. Am optat pt.luna septembrie 2020 si atunci s-a anulat. Acum o luna am solicitat returnarea banilor si nu ni se raspunde la mail-uri. Agentia vine in continuare cu oferte pe site, adica aduna in continuare bani de la oameni, negarantand cu nimic efectuarea excursiilor. Asigurarea storno a ajuns la 20%.
Daca eu,platitor al intretinerii locuintei in cont bancar,plates comision de depunere,de ce asociatia imi mai percepe 5 lei pt.acelasi lucru. Banca este CEC.
Buna seara
Am cumparat on line o pereche de ghete la pretul de 254 de lei(promotie).
In aceeasi saptamana m-am dus sa le schimb cu unele cu alt numar,dar acelasi model si aceeasi culoare si pt.ca promotia expirase, a trebuit sa platesc diferenta pana la 339 de lei. De ce,atata timp cat stocul magazinului pe model si culoare nu s-a modificat?
A considerat ca este o cumparatura noua. Este normal?
Se poate reduce termenul de suspendare a permisului prin sustinerea unui examen teoretic? Suspendarea este de de sase luni. Doua pv.pt. depasire viteza