avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara. In noiembrie 2019 am achizitionat un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara. In noiembrie 2019 am achizitionat un circuit Budapesta, ...

Buna seara.
In noiembrie 2019 am achizitionat un circuit Budapesta, Praga,Viena pt.luna mai 2020, fara asigurare storno. Din cauza pandemiei s-a anulat. Am optat pt.luna septembrie 2020 si atunci s-a anulat. Acum o luna am solicitat returnarea banilor si nu ni se raspunde la mail-uri. Agentia vine in continuare cu oferte pe site, adica aduna in continuare bani de la oameni, negarantand cu nimic efectuarea excursiilor. Asigurarea storno a ajuns la 20%.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:25, 20 Aprilie 2021
ati si sunat ?
daca nu dati de ei, faceti plangere la anpc.
agentia e din Romania? nu site-ul.
Da. Europa travel

adriandimitriu a scris:

agentia e din Romania? nu site-ul.

Intai am sunat, dar persoana de contact nu e de gasit: concediu medical, sedinta....
gi-jane2 a scris:

ati si sunat ?
daca nu dati de ei, faceti plangere la anpc.

faceti reclamatie la anpc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contravaloare excursie in lipsa asigurarii storno gigstanescu gigstanescu Buna ziua, In urma cu 2 luni am contractat o excursie in Turcia prin intermediul unei agentii de turism pt. mine si sotie. Am platit toata suma cu 21 zile ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans excursie in lipsa asigurarii storno imosoft imosoft Buna ziua, In urma cu 3 luni de zile am contractat o excursie in Italia prin intermediul unei agentii de turism. Am platit ca avans 50% din suma, iar ... (vezi toată discuția)
Nu am primit nici acum, după un an și sase luni, returnarea ... unadministrator unadministrator Nu am primit nici acum, după un an și sase luni, returnarea sumei plătite pentru un zbor anulat in 2020 din cauza pandemiei. Zborul era pe ruta București ... (vezi toată discuția)