Bunicul meu a vandut un teren in anul 2002, pe acest teren nu s-a construit absolut nimic pana in prezent, as dori sa stiu daca se poate achita impozitul pe acel teren si sa il revendic. Daca da, ce pasi ar fi de urmat? mentionez ca bunica nu mai detine actul de vanzare-cumparare..Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri
Buna ziua!
Va multumesc mult pentru raspuns!
O zi placuta va doresc!
Voinea Liviu a scris:
Buna ziua!
Se pare ca ati avut noroc si ati scapat de FGA.
Veti fi despagubit de BAAR.
Contactati un avocat specializat in asigurari,procedurile sunt putin mai incurcate.
REJUDECARE (minor lovit de masina)
Accident petrecut in anul 2008, in care un minor in varsta de 6 ani si a pierdut viata, lovit de o masina.Precizez ca acesta nu se afla pe trecerea de pietoni, neexistand una la acel moment. Parintii au fost devastati, ultima lor grija fiind tribunalul &co. Insa eu, sora victimei, facand curat prin sertare, am descoperit hotararea definivita a cauzei si m-a socat faptul ca instanta a apreciat ca minorul se face vinovat de aceasta tragedie.Sunt revoltata, nu am cuvinte pentru a exprima exact ce simt. Intrebare : se poate rejudeca acest dosar ? Va multumesc anticipat .
Va multumesc pentru raspuns! Ajungem si acolo eventual, dar prejudiciul creat de sofer cine il va suporta? Mai pe romaneste, pe cine dau in judecata pentru a-mi acoperi dauna? Cam ce sanse de castig as avea? Va multumesc inca o data pentru amabilitate!
Buna ziua. Va relatez pe scurt : accident produs in decembrie 2021, am fost lovit de un conducator auto, din spate ("asigurare" la CITY INSURANCE). Am mers impreuna la politie, s-a intocmit proces verbal.In urma accidentului, masina mea a fost avariata in proportie de 60%.Am efectuat demersurile necesar pentru dosar dauna la FGA. Dupa aproximativ 4 luni de asteptare, acestia m-au informat ca soferul vinovat de producerea accidentului nu figureaza in baza lor de date, acesta detinand o polita de asigurare FALSA, ei nemaiputand sa ma despagubeasca. Va rog sa imi spuneti ce ar fi cel mai bine sa fac mai departe?
Buna ziua! Sunt zeci de mail-uri transmise catre diferite departamente ale acelei firme (firma de productie TV), prin care se solicita achitarea facturii. Contract intre firme nu este intocmit.
Va multumesc pentru interesul acordat!
O zi buna va doresc!
Va multumesc din suflet pentru raspunsul prompt! Nu stiam sigur daca se poate face ceva fara un contract incheiat intre parti in prealabil...insa, acum mi-ati dat sperante. Va multumesc inca o data, o zi excelenta va doresc!!!