avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul meu a vandut un teren in aul 2002, pe acest ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul meu a vandut un teren in aul 2002, pe acest teren nu ...

Bunicul meu a vandut un teren in anul 2002, pe acest teren nu s-a construit absolut nimic pana in prezent, as dori sa stiu daca se poate achita impozitul pe acel teren si sa il revendic. Daca da, ce pasi ar fi de urmat? mentionez ca bunica nu mai detine actul de vanzare-cumparare..Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2024
CarlaKiss, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare vs mostenire /proprietari diferiti acelasi teren Angy17 Angy17 Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o problema la care nu reusesc de cativa ani buni sa gasesc o solutie . In anul 1990 mama mea ... (vezi toată discuția)
Dobandire act teren si casa ele_mir ele_mir In anul 1975 parintii mei au cumparat un teren cu act scris de mana pe care, ulterior, mama mea fiind bolnava mintal (schizofrenie) a ars actul. Pe acest teren ... (vezi toată discuția)
Mai pot revendica 800 m patrati de teren netrecut in acte la o vanzare de casa acum 50 ani? kaam kaam as dori sa stiu daca in urma unei vanzari a unei case detinuta de mama mea si bunicul in urma cu 52 de ani au vandut doar 10 prajini de teren aferent casei in ... (vezi toată discuția)