avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Activitate Alina Avila

Activitate Alina Avila

In acest caz s-a deschis dosar penal? Nu mi-au adus la cunostiinta acest lucru si nr dosarului Cum pot afla ?
Daca o persoana a decedat in spital si s-a solicitat autopsia ,parchetul imi va trimite raportul necropsiei sau trebuie solicitat?
Si nu trebuia sa imi elibereze scrisoarea de externare avand in vedere ca exista consimtamantul pacientului ?
Este obligatoriu ca spitalul sa elibereze apartinatorului unui pacient decedat scrisoare medicala?
Daca un pacient internat a dobandit o bronhopneumonie ,in timpul spitalizării se poate actiona in instanta? Este neglijenta medicala?
Autopsiile efectuate pacientilor decedati in spital se platesc?
Va multumesc
Persoanele care au ramas paralizate in urma unui AVC ,se incadreaza pt certificat de handicap?
In urma unei cereri de informare asupra decontarii serviciilor medicale efectuate unui pacient internat in spital ,casa de asigurări de sănătate mi -a transmis ca doar jumatate din suma totala a fost decontata spitalului ,fara alte detalii Sa inteleg ca cealalta jumatate a fost decontata de catre DSP fiind in perioada pandemiei?
Va multumesc