avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In urma unei cereri de informare asupra decontarii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In urma unei cereri de informare asupra decontarii serviciilor ...

In urma unei cereri de informare asupra decontarii serviciilor medicale efectuate unui pacient internat in spital ,casa de asigurări de sănătate mi -a transmis ca doar jumatate din suma totala a fost decontata spitalului ,fara alte detalii Sa inteleg ca cealalta jumatate a fost decontata de catre DSP fiind in perioada pandemiei?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu autovatamare, plata spitalizarii ovvy18 ovvy18 Buna ziua...am si eu o mica dilema..prin luna iulie a acestui an am avut un mic accident de circulatie, mai exact am cazut cu un moto-scuter,in urma cazaturii ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea recuperarii sumelor cheltuite cu servicii medicale prin decontare de catre casa de asigurari de sanatate Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am aflat de curand de posibilitatea decontarii unor servicii medicale direct de catre Casa de Asigurari de Sanatate, eu fiind asigurat (adica ... (vezi toată discuția)