avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate Liliiii3

Activitate Liliiii3

Stimulent insertie cu pfa dupa demisie.
Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceasta informatie!
Teoretic m am intors la munca la.1 an si 10 luni dar m au bagat direct in somaj tehnic.
Vou reveni la munca cateva zile in care eu as vrea sa mi fac PFA. Daca dupa ce imi infiintez pfa imi dau demisia de la locul de munca, mai primesc stimuletul de insertie? Daca da, trebuie depusa alta cerere? Sau se ia automa?.Va rog sa ma ajutati!
Stimulent de insertie in somaj tehnic.
La sf lunii revin la munca la 1 an si 10 luni pt a beneficia de stimulentul de insertie.Am vb la munca si voi intra direct in somaj tehnic.Ma intereseaza 2 aspecte, va rog :
1 . Beneficiez de stimulentul de insertie daca ma baga direct in somaj tehnic?
2. Daca dupa somajul tehnic imi dau demisia si imi deschid pfa , beneficiez in continuare de stimulent? Sau trebuie sa depun alte acte si pt stimuentul pt PFA? Data de demisie trebuie neaparat sa coincida cu data de infiintare PFA sau pot face oricand PFA-ul chiar si in somaj tehnic?
Va multumesc mult!
Stimulent de insertie in somaj tehnic.
La sf lunii revin la munca la 1 an si 10 luni pt a beneficia de stimulentul de insertie.Am vb la munca si voi intra direct in somaj tehnic.Ma intereseaza 2 aspecte, va rog :
1 . Beneficiez de stimulentul de insertie daca ma baga direct in somaj tehnic?
2. Daca dupa somajul tehnic imi dau demisia si imi deschid pfa , beneficiez in continuare de stimulent? Sau trebuie sa depun alte acte si pt stimuentul pt PFA? Data de demisie trebuie neaparat sa coincida cu data de infiintare PFA sau pot face oricand PFA-ul chiar si in somaj tehnic?
Va multumesc mult!
Multumesc frumos! Voi avea o intalnire cu managerul iar dansul mi a spus telefonic ca ar avea cateva optiuni avand in vedere pandemia.Nu a specificat nimic de somaj tehnic, telefonic. Credeti ca despre aceasta optiune ar fi vorba? Fiindca un al loc echivalent, nu ar avea unde!
Zi buna va doresc!
Va multumesc!
Daca vor sa ma trimita pe alt post si eu refuz, este o problema? As dori sa ma intorc pe acelasi post!
Si inca o intrebare,va rog!
Dupa ce se redeschid si vor avea nevoie doar de o fata din noi, eu voi fi ultima dintre ele chemata la munca? Ele intrand primele in somaj tehnic.
Cornel Vasile a scris:

Puteti intra direct in somaj tehnic ... decizia apartine angajatorului.

Somaj tehnic dupa CCC
Urmeaza sa revin la munca la 1 an si 10 luni din ccc insa colegele mele de pe acelasi post sunt in somaj tehnic, ca urmare a inchiderii restaurantelor in interior. Restaurantul functioneaza doar exterior.Colegele de pe acelasi post ca mine sunt in somaj tehnic de 3 saptamani.Eu pot intra direct in somaj tehnic?Le pot cere eu asta? Sau trebuie sa revin la munca?
Mentionez ca vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie!