avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate Lcvt

Activitate Lcvt

Am restanta 27 de zile de concediu neefectuat . Firma la care lucrez n-ea pus sa planificam CO la începutul anului 2020 și 2021, dar nu sa ținut cont de planificare. Fiecare sia luat când a avut nevoie. Eu am fost nevoita sa îl amân de mai multe ori, fiind sef de echipă și nefacanduse o replanificare, Acum angajatorul spune ca zilele neefectuate pana la 1. Decembrie sau pierdut. În Decembrie nu se mai acorda concediu . Ce pot face?
Tatăl meu avea o pensie de handicap plus pensia normală. Cei de la banca BRD au blocat banii de handicap pana cand se duce actul de succesiune. Nu inteleg de ce . E normal asa ceva? O bancă sa ne oblige sa facem succesiunea? Si daca nu facem in 90 zile ii pierde. Ce putem face ca mama sa poata lua banii?
Tatăl meu a murit acum 3 saptamani. Suntem 3 surori si mama care ar vrea sa facem succesiunea după tata. (O garsonieră si o casa la tara in care locuiau parintii). Eu sunt căsătorită si am o fetita. Sotul meu are vreun drept la moștenirea ce-mi revine mie? El vrea neaparat sa fac succesiunea zicand ca are si el drept la ce e al meu.
Si daca nu facem acum succesiunea este vreo problemă? Eu personal as vrea sa ramana totul asa deocamdată si sa facem împărțirea când n-o mai fi nici mama. Multumesc