avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate simion poenaru

Activitate simion poenaru

BUNA , sant cu buletinul ( C I ) expirat , am pecat in strainatate de multi ani Am venit in 2019 . C . I. expirat avea adresa de la casa parinteasca la care este mama propritar , are 89 de ani si este senila . Am citit ce nesar de acte trebuesc si concluzia este sa renunt sau sa fac unul provizoriu . Sant scarbit de atata absurditate birocratica si legislativa care te forteaza sa renunti la identitate . Ma adresez la persoanele care pot sa aiba influenta asupra legiutorilor de a elimina mizeria amestecata din comunism si statul de drept . . Observ in mai multe institutii care mentin legile comuniste si in UE declara ca sant democrati . Mizerabila situatie .
BUNA , Tatal meu dupa divort cu mama mea sa recasatorit legal cu o dama cu doi copi . Au dobandit impreuna o locuinta . Tatal meu a decedat si sotia traeste , Cand si cum am drepul la mostenire ? Va multumesc .
da trimetea lunar o suma , dupa ce primea alocatia si pensia mea de intretinere
la partaj locinta a devenit a mamei pentru ca eu am fost incredintat sa raman cu mama
mamei mele
BUNA ! Va multumesc anticipat . Buletinul meu se expira peste 8 luni si adresa actuala rezulta de la o fosta propritate care nu mai ecsista . Acum locuesc la casa parintilor care si ei au facut un partaj acum 40 de ani si tribunalul a stabilit atunci sa raman in incredintarea mamei care locuesc si eu si mama . Cu acest act de tribunal de la partajul lor pot sa reinoiesc buletinul pentru ca mama are 89 de ani si nu are capacitatea de a semna ? Multumesc
multumesc
nu am facut nici un demers nu stiu cum sa procedez
BUNA tatal meu a divortat de mama si sa recasaturit cu o dama cu 2 copii si au cumparat un apartament . Tatal meu a decedat acu 3 ani . Ce drepturi am eu la succesiune si cum procedez ,sotia lui este in viata .Multumesc