avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNA tatal meu a divortat de mama si sa recasaturit cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNA tatal meu a divortat de mama si sa recasaturit cu o dama ...

BUNA tatal meu a divortat de mama si sa recasaturit cu o dama cu 2 copii si au cumparat un apartament . Tatal meu a decedat acu 3 ani . Ce drepturi am eu la succesiune si cum procedez ,sotia lui este in viata .Multumesc
Cel mai recent răspuns: simion poenaru , utilizator 21:32, 5 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți dreptul la moștenire în calitate de fiică. Ați făcut declarație de acceptare a succesiunii, expresă (declarație la notar) sau tacită ?
nu am facut nici un demers nu stiu cum sa procedez
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luați legătura cu un avocat și o să vă explice ce demersuri trebuie să faceți.
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune feliciaion feliciaion buna ziua tatal meu biologic s/a recasatorit si are o casa , mai are si o nevasta si un copil , tata moare acu 10 ani si sotia nu a facut succesiua nici ... (vezi toată discuția)
Probleme cu mostenirea; oare mi-am pierdut drepturile? silentk6 silentk6 Buna ziua, am 21 de ani, sunt din Cta si am cateva intrebari cu privire la o mostenire. Mentionez ca nu am avut deloc bani de consultanta juridica, deci cu ... (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune crisalexa crisalexa Am deschis succesiune dupa moartea sotului meu decedat acum un an. Din prima casatorie are o fiica iar noi avem impreuna un fiu. Fiica impreuna cu mama ... (vezi toată discuția)